9 бер. 2017 р.

Футбольне свято в Маневичах

18 та 19 березня, у смт Маневичі, вперше було проведено турнір з дворового футболу “Grand Cup Маневичі”. До районного центру з’їхались команди з м. Луцька, Ківерцівського, Ковельського, Рожищенського та Маневицького районів.
Отож, за підсумками жеребкування, 12 колективів було розподілено на 4 групи, з яких у наступний раунд проходили 2 кращих колективи. Найцікавішою виявилась група С (“КовельСільмаш” (м. Ковель), “Сахарадо” (м. Луцьк) та “Сокіл” (Рожищенський р-н), усі колективи не одноразово приймали участь у турнірах під егідою АДФВ, тому глядачі спостерігали за цікавими баталіями.
У наступний день змагань, не зважаючи на дощову погоду, глядачі, котрі все ж прийшли підтримати команди, мали можливість спостерігати за цікавими поєдинками. У ¼ Фіналу родзинкою став поєдинками між “Екоресурс-Волинь” та “Сахарадо”, після першого тайму команда “Сахарадо”, вела з перевагою у три м’ячі, але у підсумку, завдяки самовіддачі та командним діям гравці “Екоресурса” зуміли вирвати перемогу.
В півфіналі не менш цікавим був поєдинок між “Оконськом” та “Екоресурсом”, на перерву колективи пішли за рахунку 1-1, обидві команди красиво комбінували, показуючи якісний футбол, не зважаючи на дощову погоду та слизьке поле, але у підсумку все ж перемогу виборов “Оконськ” – 3-1.
У матчі за 3-е місце зійшлися команди з Ковельського та Маневицького районів. Глядачі побачили аж дев’ять забитих голів. З рахунком 6-3 перемогу святкувала команда “КовельСільмаш”. Таким чином бронза турніру поїхала до Ковеля.

0 коментарі:

Дописати коментар